Lenge siden sist.

Heisann

Nå ble det plutselig en stund siden jeg har blogget. Men det har helt ærlig ikke skjedd så mye siden sist. Vi er inne i den siste perioden på skolen med EOC prøver i de fleste fag. EOC kan du sammenligne med eksamen hjemme i Norge, men det er helt annerledes så det er vanskelig å forklare. Men EOC er det som på en måte setter karakteren din.

Alle EOC'ene foregår nå i april så det er bare å sette seg ned å gjøre lekser og pugge til det hele er over. Det beste er at når jeg er ferdig med EOC'ene så er skolen mer eller mindre over. Vi gjør altså ikke all verden når testingen er ferdig.

Jeg har hatt Spring Break noe som var veldig avslappende, gjorde ikke stort den uka for å si det sånn. Jeg er forresten blitt tatt ut til noe som heter "National Honor Society". Det er for de beste elevene i landet innenfor et fag. Og det er en viss prosentandel så det er ikke hvem som  helst som blir plukket ut :-)

Vi har hatt Ellie på besøk hos oss denne helgen og de som er på facebook har vel sett at henne fikk en sykkel til bursdagen sin så vi har vært ute og syklet og hun elsket det!
Vi gikk en liten kveldstur, Ellie, Makayla og jeg, med Bentley. Legger med et bilde.

Ønsker alle en superfin uke! Og nå er det ikke velig lenge til jeg står på Gardermoen :D Kjenner jeg er klar for å komme hjem nå.

                         

 

 

 

 

6 kommentarer

Jesus 4 a Reason

04.04.2016 kl.03:36

Velkommen tilbake:-) såå moro da. Da lærte jeg noe nytt i dag også hihi :-) ønsker deg en god natt fine deg <3

// Benedicte

Maria Johnsen

04.04.2016 kl.14:24

Jesus 4 a Reason: :))

Britt

04.04.2016 kl.23:40

ENDELIG!😜

Godt å høre fra deg igjen. Her er påsken over og våren såvidt begynt.

Gratulerer med uttaket - du er unik 👍🏼

Vi gleder oss til du kommer hjem.

Glad i deg, klem tante 💞

Maria Johnsen

05.04.2016 kl.13:27

Britt: Hehe, skal prøve å bli flinkere igjen til å oppdatere dere ;) håper alt er bra med deg. Glad i deg <3 klem fra meg!

Siri

10.04.2016 kl.13:52

Gleder meg til du kommer hjem snuppa <3

Maria Johnsen

12.04.2016 kl.20:48

Siri: gleder meg masse jeg også <3 <3

Skriv en ny kommentar

hits