Tiden går så altfor fort!

Nå er det allerede over to uker siden jeg oppdaterte sist! Tiden her nede går så fort og det føles helt ærlig som jeg kom hit for noen uker siden. Tiden fra jeg startet på skolen og til nå har gått så fort, den gikk aldri så fort hjemme i Norge, haha :p

Men forrige helg så hadde vi Ellie, barnebarnet til Stacy, hele helgen. Vi dro til Busch Gardens, en fornøyelsespark, på lørdag og på søndag var vi i kirken og vi fikk kanoen ut op innsjlen der vi bor like etterpå. Vi hadde det kjempegøy og Ellie som bare er to år padlet som bare det.

Uka har vært fin, vi begynner å få varmt vær her nede, men det blåser veldig mye. Om natta er det iskaldt! Jeg ligger med klær og to "dyner" liksom...
På fredag så hadde Todd og Stacy kirke-gruppen deres over på snacks. I går så tok vi Jeep'en ut på trail riding. Vi tok av tak, vinduer og dører og kjørte inn i skogen. Det spruta gjørme overalt! Vi kjørte to steder og på det andre stedet vi var var det på en måte en bane.. Jeg synes det var kjempemorsomt! Det spruta gjørme og vann overalt så vi måtte vaske Jepp'en og alt av klær når vi kom hjem :-)

 
 
 
  
 
 
  
 

Ønsker ale en superfin uke! Nå får vi snart besøk av Amber, Max og Baby Max som skal spise middag med oss :-)

 

 
 

2 kommentarer

Britt

29.02.2016 kl.18:18

Hei lille venn!

Endelig kom det noen ord fra deg 😊

Hyggelig lesning å se at du har det godt Maria. Snart er den "korte" tiden din over og du vender nesa hjem igjen.....

Men først skal du feire bursdag 🎂

Tenk lille snuppa blir 18 år 💞

Glad i deg, klem tante

Maria Johnsen

01.03.2016 kl.23:15

Britt: det har ikke helt gått opp for meg at jeg faktisk snart er 18 år!.... Jeg er glad i deg, tante <3 mange klemmer fra meg!

Skriv en ny kommentar

hits