Magic Kingdom

Magic Kingdom!

Det var denne parken "jeg" valgte. Jeg elsker Disney! Parken åpnet kl 08:00 og vi bestemte oss for å være der når det åpnet. Og hvor smart var ikke det? Det var faktisk det smarteste vi gjorde mens vi var der nede. Vi fikk tatt bilder med ikke så altfor mange folk som "ødelegger" bilde, hehe, det var jeg veldig glad for! Og  gjett hva? Jeg fikk tatt bilde med Minnie :D Vi sto i kø i kanskje 20 minutter, det er ingenting! Jeg husker når jeg og familien var i Disney i 2011, vi gadd rett og slett ikke å stå i kø for den var så ufattelig lang... Men nå skal det sies at vi var der i sommerferien, og det har vel kanskje noe å si.
Men ikke bare det, jeg fikk også tatt bilde med Askepott og Rapunzel! Haha jeg hadde vel "detti i bakken" om det var for 5 år siden for jeg var vel ikke helt ferdig med prinsesse-tiden min tror jeg... Ikke det at jeg er det nå heller, men det er kanskje ikke like ille lenger :p

Vi gikk rundt i parken og tok masse karuseller. Vi tok en del karuseller hvor vi ble satt i en båt som førte oss gjennom mange rom med forskjellige Disney figurer og deres historie. Jeg synes det var veldig kult.

Det var veldig rart og være tilbake uten familien min, hvertfall når det kom til noen spesielle karuseller. Go-cartene er noe jeg husker spesielt godt fra 2011. De er helt umulige å holde kontroll på!! Haha, du kan holde rattet rett, men de bilene lever sitt eget liv så de svinger når de vil svinge og det er nesten umulig å faktisk kjøre ordentlig for du krasjer i skinnene hele tiden! Jeg holdte på å le meg ihjel i 2011 når jeg kjørte med Elin og jeg tror ikke jeg lo så mye mindre i år når jeg kjørte med Makayla. Vi tok alle et bilde når vi satt i go-carten i 2011, så det gjorde jeg i år også.
Husker også Space Mountain godt... Så den måtte jeg selvfølgelig ta igjen. Jeg husker også tømmerenna godt, men det var kaldt, det blåste og regnet så vi gadd ikke bli enda kaldere enn det vi allerede var.

Det var også en parade når vi var der. Og det var det i 2011 også! Den i 2011 var veldig mye større, varte mye lenger og var på kvelden. Denne paraden var litt "handikappet" pga regnet så det var en "regndag parade" med et par av Disney figurene :-)

Her er det masse bilder! :-)

 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Ønsker alle en fortsatt fin uke! Klem

 

 

 

 

4 kommentarer

10.02.2016 kl.07:08

En fantastisk helg du har hatt <3 Så mange fine bilder :) Du er jo så heldig som får oppleve dette på nytt <3 Glad i deg <3 Klem Farmor

Maria Johnsen

10.02.2016 kl.14:28

Anonym: jeg er super heldig! Jeg hadde en helt fantastisk helg :) glad i det farmor <3 klem

Espolin.netEspolin.net

10.02.2016 kl.20:47

Hei, vi er en nyoppstartet side som lager headere og redigerer bilder gratis, stikk innom www.espolin.net :D

Britt

13.02.2016 kl.20:58

Du er sååååå heldig! Nyt hvert minutt💞

Skriv en ny kommentar

hits