Hundeshow

Hei!

I helgen så var jeg på mitt aller første hundeshow! Makayla har lyst til å begynne å vise frem hunder, planen er at hun skal vise frem Bentley når han blir litt eldre. Det er hunden vi har her hjemme. 
Det som overrasket meg veldig er at man måtte være veldig fint kledd. Man kunne ikke komme i jeans og t-skjorte for da får man poeng trukket fordi man ikke ser ordentlig ut. Guttene må bruke dress og slips og jentene må bruke enten kjole eller skjørt og dressjakke. Man må også ha tynne strømpebukser på seg! Sånne man kjøper i butikken som er enten gjennomsiktige, svarte eller hvite.  Det var vist veldig viktig....

På lørdag så var vi bare å "observerte" og på mandag skulle Makayla vise frem. Men jeg må helt ærlig si at det der var ikke noe for meg i det hele tatt. Det er lenge siden jeg har vært så sliten i beina, for vi hadde ikke med oss stoler og det var ingen steder å sitte. Hundeshowet foregikk forresten utendørs. Hundene gikk jo og tisset og bæsjet overalt så det var jo ikke akkurat fristene å sette seg ned heller... De hadde faktisk ansatt folk som fikk rundt å plukket opp bæsjen til hundene.... Jeg brekker meg bare jeg tenker på det, for en drittjobb..... Bokstavelig talt.....

Så jeg ble ikke med å så på Makayla på mandag. Det var bare henne og en annen person i gruppa hennes og hun var så skråsikker på at hun kom til å vinne, men det gjorde hun ikke. Hun kom på sisteplass, eller her hjemme så sier vi 2.plass for det høres så mye bedre ut, haha.

 
  

Hunden Makayla viste frem var mammaen til Bentley. Hun skal vise frem på lørdag også så jeg får bli med da. Fikk litt dårlig samvittighet for at jeg rett og slett ikke gadd på mandag.

Håper alle har hatt en fin uke så langt! Bare en dag igjen til fredag :-)

 

 

 

 

3 kommentarer

Unni Amundsen

21.01.2016 kl.11:39

Da har du fått opplevd det også jenta mi:-)

Vi får håpe det går bedre for dem til lørdag.

Hils så masse til alle sammen:-)

Glad i deg:-)

Stooooooooooooor klem fra mamma

Maria Johnsen

21.01.2016 kl.22:30

Unni Amundsen: veldig glad i deg mamma <3

Britt

21.01.2016 kl.23:00

Ha ha ha 😂

Synes jeg ser deg.... Trippende mellom 💩 og rynker på nesa ..... Lik tanta de kanskje 😅

Klem til deg fra meg 😊

Skriv en ny kommentar

hits