Bursdag, Thanksgiving og Black Friday!

Hei alle sammen! 

På torsdag så feiret vi Thanksgiving og Makayla hadde bursdag. Hun ble 14 år.

Hun fikk kjempemye fint! Masse klær, penger, smykker og penger.
Av meg så fikk henne en genser og en personlig notatbok.

Tror henne likte det, hun tok i alle fall på seg genseren og brukte den resten av kvelden, selv etter at alle hadde gått :-)

Thanksgiving blir feiret her i USA som en nasjonal Helligdag som er dedikert til venner og familie for å takke dem for all støtte og oppmuntring de har fått det siste året. Som de fleste vet blir Thanksgiving feiret den siste torsdagen i november og dagen etter Thanksgiving er det Black Friday.
Black Friday er den offisielle starten på julegaveshopping og nesten alle butikker har masse salg, noe som gjør at gærne mennesker står flere timer i kø bare for å være først inn i butikken. Mange ganger snakker vi faktisk flere DAGER i kø, det er helt ekstremt.
Hvorfor det heter Black Friday er fordi at handelen denne dagen bidrar til at mange butikker går med overskudd, de går fra røde til svarte tall i regnskapet. Black Friday.

Vi var ikke ute på fredag, vi var bare i en butikk, Bealls. Jeg kjøpte nytt treningstøy og nye sko, jeg er kjempefornøyd. Sparte over $60. Men fy søren for en køøøøø! Jeg sto i kø i seriøst nesten 50 minutter, og butikken var ikke så full. 

Mange lurer sikkert på hva vi spiste på Thanksgiving, eller haha kanskje ikke. Vi spiste kalkun, men den var ikke stappet med masse ting, det var bare en helt vanlig kalkun som vi lager hjemme i Norge på nyttårsaften. Det var stuffing ved siden av, så vi kunne velge selv om vi ville ha eller ikke, og det er jeg egentlig litt glad for, for jeg likte det ikke så veldig godt :p
Jeg likte kalkunen, rundstykket og det grønne helt øverst ved siden av kalkunen men ikke resten...

Todd er i Danmark nå med jobben så i dag skal vi jentene på kino og se på The Hunger Games: Mockingjay - Part 2. Jeg har ikke sett del 1 engang så det blir spennende...

Ønsker alle en superfin lørdag! Klem fra meg ♥

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Britt

28.11.2015 kl.22:38

Hei jenta mi 😊

Du er så heldig som får oppleve ny kultur "rett på kroppen"

Her hjemme er det også ville tilstander på Black friday.... Folk er gææærne 😳

Onkel er snart ikke så langt unna deg. Hadde det vært i år at vi hadde blitt med til Orlando, hadde jeg plutselig stått utenfor skolen en dag🙈

Kos deg - glad i deg! Klem Tante

RebeccaHasselgard

29.11.2015 kl.00:36

Ønsker deg en fin helg <3

Maria Johnsen

29.11.2015 kl.01:19

Britt: Skulle ønske det var i år dere var med til Orlando?? Hadde blitt så glad om du plutselig sto utenfor skolen! Jeg er kjempe glad i deg?? Klem!

Maria Johnsen

29.11.2015 kl.01:20

RebeccaHasselgard: Tusen takk og i like måte <3

Skriv en ny kommentar

hits