Så lenge har jeg aldri vært borte før...

Helluu :-)

Dagene går så sinnsykt fort her nede. Jeg sjekket appen jeg lastet ned før jeg dro hjemmefra hvor jeg skrev inn når og hvor jeg skulle reise og når jeg gjør det så teller appen ned dagene for meg. Og når jeg kommer til avreisedatoen så viser den hvor lenge siden det er siden jeg reiste. Jeg har allerede vært borte i 100 dager!

Jeg har faktisk vært i USA lenger enn hundre dager, 104 faktisk.

Bilde ble tatt i går, så jeg har vært i USA i 104 dager og i Florida i 101 :-)
Jeg er snart halvveis allerede!

Jeg har Thanksgiving Break, noe som vil si at jeg har fri hele uken :D På torsdag feirer vi Thanksgiving ved å samle hele familien og spise kalkun og i tillegg til det så har Makayla bursdag på torsdag! Hun blir 14 år.

Håper alle har hatt en fin start på uken, i dag har jeg hatt Grey´s Anatomy maraton, er allerede på sesong 7 :o Jeg startet for litt over en måned siden, altså. Hadde nok ikke klart å se 7 sesonger på en dag. Det er forresten den nye yndlings-serien min ;-)

 

Vil forresten bare si TUSEN TAKK til dere som har stemt på meg som Årets Reiseblogger. Bare det å bli nominert er stort, jeg visste ikke om det her i det hele tatt før jeg fikk mail for en mnd siden.
Hvis du vil se hvem som er nominert og stemme så trykker du her. Det går bare an å stemme en gang, men en gang per tlf, en gang per pc, en gang per iPad, osv. Sååå, det er bare å være kreativ og stemmeee :D

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Unni Amundsen

24.11.2015 kl.11:58

Hei jenta mi:-)

Ja, tiden går fort. Men samtidig veldig sakte noen ganger også..... Det er lenge at du er borte fra meg i 10 mnd. Gleder meg skikkelig til å se deg igjen:-)

Håper du får en fin "høst" ferie og er klar for skolen igjen om en uke.

Kos deg masse:-)

Klem fra mamma

Maria Johnsen

24.11.2015 kl.21:02

Unni Amundsen: Ja, tiden går sakte innimellom. Men jeg gleder meg kjempemasse til mai :-) Glad i deg <3 klem!

Britt

24.11.2015 kl.23:54

Hei 😊

Utrolig at det allerede har gått over 100 dager. Kos deg i ferien☀️

Klem Tante

PS: bra tips om å stemme fra flere PC o.l 👍🏼

Maria Johnsen

25.11.2015 kl.16:00

Britt: Tusen takk tante, ferien nytes :-) Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

Skriv en ny kommentar

hits