FSA - Florida Standards AssessmentsDet første læreren min sa til meg i dag når jeg kom på skolen var: Maria, du skal ta en prøve så du må gå til Media Senteret med engang.

Jeg ble litt forvirret for jeg visste med meg selv at jeg hadde tatt alle prøver som jeg skulle ta og trodde med engang at det var lærerne som surret, men jeg gikk til Media Senteret og så rundt åtte lister fulle med navn. Jeg fant mitt navn under "Writing Retake".

Herregud, hva i all verden er det her tenkte jeg... Så jeg gikk inn fikk beskjed om å sette med ned ved pcen som hadde en gul lapp hvor det sto navnet mitt på, så jeg gjorde det. Og det jeg skulle gjøre var å skrive en essay, altså en stil. Og dette er en Stat-prøve. Akkurat som vi har nasjonale prøver hjemme i Norge, men alle må ta den en eller annen gang i løpet av High School. Og jeg av alle personer blir plukket ut. Det er faktisk HELT unødvendig så jeg merket jeg ble litt oppgitt, for det som er greia er at du må bestå denne prøven for å kunne graduate´e. Og jeg kommer ikke til å graduate´e uansett for jeg er jo bare her i ett år. Så rett og slett sinnsykt unødvendig og jeg mistet 3 timer på grunn av denne prøven.

Prøven påvirker ikke noen av mine karakterer, ikke engelsk, ingenting, så hvorfor jeg som utvekslingsstudent må ta denne vet jeg ikke. Stacy sa til og med at jeg ikke trengte å ta den prøven. Men nå har jeg gjort det og jeg må også ta en prøve i lesing. Den går ut på akkurat det samme, så den er også helt unødvendig.

Håper alle har hatt en fin start på uken! Bare fire dager til så er det helg igjen :D

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Britt Amundsen

13.10.2015 kl.22:42

Ja ja Maria😊 Alt man deltar i lærer man av 😉

Onkel og jeg er i New York - neste på programmet er ishockey kamp 😳

Klem tante 🗽

Maria Johnsen

13.10.2015 kl.23:00

Britt Amundsen: Hei tante :-) Jeg så bilder av dere på facebook, håper dere har det fint og koser dere! Kos dere på ishockey kamp :-)
Glad i deg deg, klem!

Skriv en ny kommentar

hits