11.oktober, 2015

Hei, alle sammen!

Forrige lørdag så var det pappaen min som hadde bursdag♥ Men i dag er det mammaen min! Jeg håper du har hatt en fin dag mamma, sammen med Ola og Helge :-) Jeg er veldig glad i deg♥ og det bilde under husker jeg faktisk at ble tatt! Var det ikke på Stølen til Karin og Haldor?Ellers i dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Jeg har vært i kirken, vært på butikken, gjort lekser og trent. Så nå tenkte jeg at jeg skulle sette meg ned å se på Grey´s Anatomy. Har fått helt dilla! Har sett det før altså, men har aldri sett to sammenhengende episoder....Vet dere hva jeg merket på vei hjem fra bussen på fredag? Vi har tre innsjøer eller noe sånt her i nabolaget. En på hver side av busstoppet og en litt lenger bortenfor. Plutselig på fredag ser jeg et skilt hvor det står: "Fare. Pass opp for alligatorer"  Så jeg sier til Makayla: "Makayla! Det skiltet der har ikke vært der hele tiden, ikke sant?"
Og det hadde det ikke... Det hadde blitt satt opp mens vi var på skolen :o Hahaha, jeg må le... SELV OM jeg faktisk synes det er dritskummelt, alligatorer 100-200 meter fra huset ditt er ikke kult altså...Håper alle har hatt en strålende helg! Klem fra meg♥

 

2 kommentarer

Unni Amundsen

12.10.2015 kl.09:29

Hei jenta mi:-)

ja, jeg hadde en fin dag i går. Stille og rolig sammen med Ola og Helge. Det får bli feiring en annen dag, resten av gjengen var opptatt:-)

Det bildet ble tatt på stølen ja, koselig <3

Pass deg for alligatorene!!!! Vet ikke hva jeg hadde gjort om det plutselig hadde kommet en i mot meg!!

Lykke til på skolen denne uken,

Jeg er glad i deg<3 <3

Maria Johnsen

12.10.2015 kl.13:13

Unni Amundsen: Hehe, tusen takk :-) Håper du får en fin uke. Jeg er glad i deg????

Skriv en ny kommentar

hits