Homecoming: ikke bare én kveld, men en hel uke!

Hei, alle sammen!

Denne uken har gått så utrolig fort! Jeg har hatt veldig mye å gjøre, så det er kanskje derfor. Blir deilig med helg nå :-)
Vanessa og jeg har jo lenge snakket om å dra på homecoming sammen. Siden kjæresten min er hjemme i Norge og hennes kjæreste går på en annen skole, i et annet distrikt. Såååå, denne uken lagde henne en plakat til meg hvor hun spurte om vi skulle dra sammen. Hun gjorde det selvfølgelig på den "amerikanske måten". Plakat med masse glitter♥

  
 '

Hun er helt gæren, bokstavene er av glitter, hun har altså sittet og puttet svart glitter og gull glitter på alle bokstavene :o Svart og gull valgte henne fordi det er skolefargene våres. Og den plakaten er faktisk ganske morsom,  jeg skal forklare... ;-)
Jeg hadde aldri smakt Taco-Bell før. Så Vanessa stoppet innom Taco-Bell før skolen og kjøpte lunsj til oss ----> derfor taco.
"Let´s taco-bout homecoming" høres ut som "Let´s talk about homecoming". Hahahaha, det er så morsomt, jeg hadde aldri i verden klart å finne på noe sånt! Og jeg vet at hun satt flere timer med den plakaten og den var godt gjennomført! Hun er så flink♥

Men som jeg skrev over så er ikke Homecoming bare dansen og football-kampen, men hver dag så er det en tema-dag. Altså at vi skal kle oss ut hver dag, men det er selvfølgelig frivillig.

♥ Mandag: Gender Day
♥ Tirsdag: Twin Day
♥ Onsdag: Throwback (generation) Day
♥ Torsdag: Western Day
♥ Fredag: Spirit Day

Så på mandag kommer jentene til å være utkledd som gutter og guttene kommer til å være utkledd som jenter. Og de som kler seg ut trenger ikke ha gym! Jeg hadde seriøst kledd meg ut om jeg kunne, men altså... Jeg har hatt én bror i 8 år og to brødre i 7.... Jeg har aldri trengt gutteklær men nå som de er på andre siden av Atlanterhavet så trenger jeg det :p Hahaha!

Jeg gleder meg kjempemasse til denne uken, det blir nok litt utenom det vanlige :-) Homecoming football-kampen er på fredag og dansen er på lørdag. 

Håper alle har hatt en fin start på helgen, det har jeg! Startet helgen med å snakke med verdens søteste Mia♥

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Unni Amundsen

11.10.2015 kl.17:44

Så spennende jenta mi ☺ dette blir nok en fin uke☺ Plakaten var kjempefin. Gøy at hun har lagt ned så mye jobb i den☺ glad i deg❤

Maria Johnsen

11.10.2015 kl.23:41

Unni Amundsen: Ja, jeg gleder meg! Glad i deg <3

Skriv en ny kommentar

hits