Onsdagsmiddag: kjøttkaker i brun saus og kålstuing

Denne uken har gått så fort! Jeg har ikke vært inne på bloggen engang, jeg har hatt så mye å gjøre. Det er helt sinnsykt hvor mange prøver vi har her nede. Og det verste av alt er at mange av dem er uforberedte prøver, altså at vi ikke vet om dem før vi kommer inn til timen. Det er så irriterende og jeg blir like sur hver gang...

Men! I går var det onsdag igjen og denne gangen visste jeg hva jeg skulle lage lenge før jeg måtte handle inn.
Når jeg var hjemme i Norge og snakket med Stacy via facebook så sa henne til meg at jeg måtte lage "meatballs and the cabbage-thing" som Rita hadde lagd til henne før. Så jeg bestemte meg for å lage det denne onsdagen og det var en suksess!

Jeg blandet litt oppskrifter, både farfar sin, mormor sin og noe jeg fant på nettet :p Jeg tok faktisk ingen bilder, for det var så mye å gjøre og jeg var så redd for å tulle til sausen en gang til! :p Hahaha! Og i går lagde jeg to, en brun saus og en hvit saus til kålstuingen. Men det gikk bra, ingen klumper :-)

  
Dette er Stacy sine bilder, dere som er på                  Kjøttkaker, kålstuing, poteter, brun saus og tyttebær-
facebook har kanskje sett dem allerede.                    syltetøy.

De likte det alle sammen. Jeg ba Stacy kjøpe tyttebærsyltetøy, men det hadde hun aldri hørt om før :p Jeg sendte henne bilde og hun tok faktisk det siste tyttebærsyltetøyet de hadde fremme i butikken :p 

Makayla fikk en ny yndlingsrett :-) "Mariaa! Dette må du lage MINST en gang i måneden. Dette er den nye yndlingsretten min."

 

I dag er det 1.oktober! Og oktober betyr maange bursdager! Oktober og mars er vel de månedene med mest familiebursdager.
Og det er Halloween! Det er en super stor greie her nede, det er til og med voksne som kler seg ut og går "knask eller knep". Jeg gleder meg såå mye. Jeg vet ikke helt hva jeg skal være enda, her nede kan jeg være en blomst liksom, det trenger ikke være skummelt i det hele tatt, sånn som jeg er vant med hjemme i Norge.

Jeg håper alle har hatt og får en fortsatt fin høstferie :-) Jeg har ikke ferie før i slutten av november... To måneder til med skole også en uke fri, gleder meg allerede :p

 

 

 

 

 

4 kommentarer

02.10.2015 kl.11:50

Så flink du er Maria!

Vi spiste kjøttboller med poteter, grønnsaker, tyttebær og brun saus .... Og vet du hva onkel sa: " det her må du si til Maria at hun må lage til familien sin"! Da sier jeg: " tenk hun hadde blitt overrasket hvis du skrev det på bloggen hennes "

Glad i deg lille venn ❤️

Maria Johnsen

02.10.2015 kl.13:19

Anonym: hehe, hadde blitt positivt overrasket da ja :-)
Glad i deg <3

Reidun

02.10.2015 kl.19:21

Du er kjempe flink. Den amerikanske familien din er heldig som har fått "låne" akkurat deg. Ha en fin helg.

Maria Johnsen

02.10.2015 kl.22:30

Reidun: Tusen takk, Reidun :-) Ha en super fin helg! Klem :-)

Skriv en ny kommentar

hits