Onsdagsmiddag: Orange Chicken

Da var det onsdag igjen...
Denne uken her har gått helt sinnsykt fort, jeg har alltid noe å gjøre! Det er faktisk ganske slitsomt og jeg sitter igjen med vondt i hode hver eneste kveld... Er det mulig?

Men onsdager er jo min dag. Jeg lager middag og sist uke la jeg ikke ut hva jeg lagde fordi jeg ikke visste hva jeg skulle lage før jeg faktisk måtte begynne å lage middagen, så det ble en 1-2-3 pakke :p Men det verste av alt er at det ble en 1-2-3 pakke denne gangen også! Hahaha, farfar og jeg har kommet fram med mange oppskrifter, men det er ikke alltid jeg vet at vi skal i butikken når vi er ute og  jeg har derfor ikke funnet ut hva jeg trenger av ingredienser, og det var det som skjedde denne gangen. Så neste onsdag skal jeg skjerpe meg, det skal ikke bli noe 1-2-3 da...

Forrige uke lagde jeg crispy chicken med pasta og en hvit saus, det var faktisk veldig  godt. I dag lagde jeg orange chicken, og jeg begynner faktisk å bli ganske lei kylling... Og i tillegg til det så var det såå sterkt! Hahaha, huff :p

  

Vi hadde grønnsaker også, men det ble ikke med på bilde for det måtte Stacy kjøpe på vei hjem fra jobben.

 

I dag har vi også tatt skolebilder :-) Jeg våknet ekstra tidlig for å krølle håret. Og jeg måtte finne klær som er i dresscode.
Hvis klærne ikke var det fikk vi ikke lov til å ta bilde, og jeg tenkte at "herregud så teit, jeg kan da ha på en singlett så lenge jeg ikke viser noe utringning...." Jeg har jo på meg klær som er i dresscode hver dag, men poenget var at jeg ikke ville ha på meg en hettegenser på skolebilde. Men jeg la fra meg den tanken ganske fort, for jeg vil ikke ha noe anmerkninger og utestengelse fra kantina på grunn av et bilde. Så jeg kledde meg i dresscode og vet dere hva? Det var det bra jeg gjorde! For via høytalleren i første time sa kontordamen at alle som ikke er kledd i dresscode må ut på gangen... Jeg vet ikke hva de gjør der, men setter sikkert anmerkning og de må hjem å skifte. Haha, jeg måtte smile når jeg så det var flere som var ganske raske med å ta på seg en jakke/genser :p hahaha!
Men jeg sto jo opp tidlig for å fikse håret :-) Tror dere ikke krøllene gikk ut med en gang jeg gikk ut døra? Joda.....

  

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Unni Amundsen

17.09.2015 kl.13:57

Flinke jenta mi <3

Maria Johnsen

18.09.2015 kl.13:18

Unni Amundsen: <3 <3

Britt Amundsen

18.09.2015 kl.22:42

😃 smart å følge reglene 😛

Du kan få noen av mine krøller Maria!

Skriv en ny kommentar

hits