Hollywood 18


I går så var jeg på kino sammen med en venninne, Vanessa. Hun er født her i Florida, men flyttet til Texas for fem-seks år siden, og har egentlig flyttet ganske mye. Hun har til og med bodd i Arizona. Men hun har nå flyttet tilbake til Florida og vi møttes i Physical fitness klassen min. 

Vi så på "The Perfect Guy", du skulle tro det var en kjærlighetsfilm, men det var det ikke. Det handlet om en dame, Leah,  hun datet en mann, Dave, men etter to år så fant de ut at de ville forskjellige ting, så de gjorde det slutt. Leah fortsatte å date, hun er 36 år gammel og vil ha en familie. Hun møter en mann, Carter, som det ser ut til å gå veldig bra med, helt til Carter ser at det er en mann som snakker til Leah mens hun sitter i bilen og venter på at Carter skal bli ferdig med å betale for bensinen. Carter klikker helt, og begynner å sloss, det ender med Carter slår denne mannen bevistløs. Leah er helt fra seg og sier til Carter at hun ikke helt vet hva hun vil lenger, hun kjenner han plutselig ikke.

Hun bestemmer seg for å avslutte forholdet og etter en stund går hun tilbake og dater Dave. Dette likte ikke Carter så han bryter seg inn og setter opp videokameraer. Han går inn og ut av huset akkurat som han vil, for han vet hvor Leah gjemmer reserve-nøkkelen hennes.

Det var faktisk veldig skummelt :p Og jeg skjønte egentlig ikke filmen, det var altså ikke så bra, synes jeg. Men det var veldig koselig å være sammen med Vanessa og vi har planlagt masse som vi skal gjøre sammen fremover :-)

  
  

Vi måtte kjøpe billetter utenfor kinoen og når vi kom inn så kunne vi kjøpe godteri og brus akkurat som vi gjør i Norge. Kinosalen var super stor! Vi satt i en "liten" sal og den er på størrelse med en stor sal hjemme i Norge. Stolene var så gode å sitte i, de var kjempe myke, jeg kan faktisk sammenligne de med en sofa, det var høy komfort. 

I går var det 9/11. En dag USA og verden ikke kommer til å glemme. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om denne dagen i et eget blogginnlegg litt senere.

 

Håper alle har en strålende lørdag :-)

 

 

 

 

8 kommentarer

Sarah

12.09.2015 kl.16:17

Det är mysigt att gå på bio :)

Maria Johnsen

12.09.2015 kl.22:16

Sarah: Det er det :-)

Britt Amundsen

13.09.2015 kl.00:01

Koselig lesing Maria!

Virker som du har det fint og at du trives.

Glad i deg lille venn😊

Siri

13.09.2015 kl.01:04

Ser og hørtes kjempe koselig ut <3

Maria Johnsen

13.09.2015 kl.05:29

Siri: <3 <3

Maria Johnsen

13.09.2015 kl.05:29

Britt Amundsen: glad i deg :-)

Unni Amundsen

14.09.2015 kl.08:29

Hei Jenta mi:-)

Koselig at dere fant på noe sammen. Får håpe neste film blir bedre:-)

Synes du er veldig flink til å skrive her på bloggen . Morsomt å lese.

Kos deg med nok en ny skoleuke:-)

Kjempeglad i deg.

Stoooooooooooooor klem fra mamma:-)

Maria Johnsen

14.09.2015 kl.13:13

Unni Amundsen: kjempeglad i deg :-) :-)

Skriv en ny kommentar

hits