Baby shower

Hei, alle sammen!

På lørdag så var jeg i min aller første baby shower! Det er den eldste datteren til Todd, Amber, som venter en liten gutt i november. Showeren ble feiret ute i skogen, ikke så veldig langt fra her vi bor. Det startet 11:30, men Todd skulle selvfølgelig hjelpe til, så han dro rundt 09:30 tiden :-) Vi var ikke hjemme før 15:30, så det var en lang baby shower!

Når vi kom frem fikk vi en penn og en papir-ballong hvor vi skulle skrive navnet vårt på, de skal ramme inn alle ballongene og henge rammen opp på veggen. Vi fikk også et ark hvor vi skulle fylle inn "ønsker" for babyen. Babyen skal forresten hete Maxie, ganske likt pappaen sitt navn, Max.

 

Det var veldig fint pyntet faktisk, til å være ute i skogen! Det var blå duker, blå dekorasjoner, blå drikke, blå pynt på kakene og blått "takkekort". Pyntingen var enkel, men veldig fin.
Vi hadde også noen leker under baby showeren. Den ene var at alle fikk et halskjede med en binders på (det var forskjellige farger) og det var om å gjøre å få flest halskjeder, og den personen som klarte å samle flest fikk en premie. Og for å miste/få disse halskjedene så kunne du ikke si; baby, junior, Maxie, boy eller noe som helst som hadde med babyen å gjøre. Hvis du gjorde det og noen hørte det, får den personen som hørte deg si det halskjedet ditt. Hvis/når du hadde mistet kjedet ditt betydde ikke det at du var ute av leken, hvis du hørte noen si et ord om den lille i magen, så hadde du plutselig et halskjede igjen. Hun som vant hadde klart å lure til seg 24 halskjeder!

Den andre leken var at vi skulle gjette hvor stor magen til Amber var. Det kom en dame rundt med blått garn, selvfølgelig, og saks sånn at vi kunne klippe av akkurat der vi ville. Haha, jeg og Todd hadde klart å få akkurat like lange tråder! På millimeteren altså! Haha, det var ganske kult, men vi vant ikke da :p

Vi hadde enda en lek! Og det var gave-bingo! Vi fikk et ark hvor vi skulle fylle inn det vi trodde Maxie fikk. Vi kunne skrive en ting flere ganger. Den første som fikk bingo vant.
Jenta som vant var den samme som vant leken med halskjeder. Det er faktisk veldig morsomt, for hun var bare 9-10 år.

 
   
   

Ser dere bildet over med svømming forbudt skilt? Gjett hva Todd så?
En alligator ja... Bak alt gresset så var det en alligator.. Pappa du hadde elsket det! Men ikke jeg, det var litt ekkelt :p

  

Når vi skulle hjem igjen så var det et rådyr i veikanten :-)Håper alle har hatt en superfin helg! Det har jeg! Jeg har vært på Treasure Island sammen med mesteparten av familien til Stacy. Veldig koselig, jeg skal skrive mer om dette litt senere :-)

 

 

 

 

 

10 kommentarer

Susann

07.09.2015 kl.22:36

Det er så kos :) hadde det til min lille snuppe 💗

frkfinnmark

07.09.2015 kl.22:41

Dette hørtes så koselig ut :) kos deg videre i Florida

Britt Amundsen

07.09.2015 kl.23:39

Så gøy å oppleve noe vi ikke er vant til👍

Kanskje du fikk mange ideer for fremtiden😉

Kos deg snuppa, glad i deg!

Maria Johnsen

08.09.2015 kl.02:04

frkfinnmark: Tusen takk :-)

Maria Johnsen

08.09.2015 kl.02:07

Susann: Veldig koselig, jeg regner med at dekorasjonene deres var rosa og ikke blå :-)

Maria Johnsen

08.09.2015 kl.02:08

Britt Amundsen: Fikk noen ideer ja :-) Glad i deg!

Unni Amundsen

08.09.2015 kl.08:35

Hei jenta mi:-)

koselig å få en liten oppdatering igjen:-) Sikkert veldig gøy å få vært med på noe sånn, du må bare suge til deg alt du kan:-)

Gleder meg til å høre om turen til Treasure Island også, Stacy og Todd har lagt ut litt bilder på face så vi har fått smugkikket litt:-)

Ha en flott dag på skolen jenta mi:-) Glad i deg <3 <3

Siri

08.09.2015 kl.16:46

Ååå høres utrolig gøy og koselig ut😍 savner deg kjempe masse

Maria Johnsen

08.09.2015 kl.22:18

Siri: Savner deg, Siri <3 håper alt er bra med deg!

Maria Johnsen

08.09.2015 kl.22:19

Unni Amundsen: Hehe, ja dere som er på facebook får smugkikket litt ;-) jeg er ikke så rask med å oppdatere bloggen som dem er på å oppdatere facebook.
Glad i deg, klem!

Skriv en ny kommentar

hits