Onsdagsmiddag: kylling, grønnsaker og ris

Ooog vi er halvveis! Bare to dager igjen til helg :-)

I dag har jeg hatt 3 prøver :o Engelsk, gym og psykologi... Psykologien visste jeg om, for det var en prøve vi måtte gjøre hjemme "take home test" kaller dem det, engelsken fikk jeg vite om i går og gym-prøven visste jeg ikke om før timen hadde startet. Ganske mye på en dag, men heldigvis har vi ikke lekser i dag! Da tror jeg denne dagen hadde føltes ut som en evighet.

I dag var det min tur til å lage middag igjen og jeg hadde bestemt meg for å lage kyllingspyd. Men Stacy hadde glemt å kjøpe grillspyd så da ble det litt annerledes. Jeg tok alt jeg opprinnelig skulle ha, stekte kyllingen og grønnsakene og kokte ris, men isteden for å servere det separert, sånn som jeg hadde tenkt altså kyllingen og grønnsakene på spyd og risen ved siden av, blandet jeg alt sammen i stekepannen og hadde i litt kikkoman saus, salt og pepper. Det ble veldig likt middagen jeg lagde for to uker siden, bare at jeg brukte ris isteden for spagetti og jeg brukte noen andre grønnsaker. Men det ble godt!

  

Håper alle har hatt en fin uke så langt! Jeg blir borte hele helgen! Dalton, Ashely, Ellie og pappaen til Stacy kommer på fredag og sover over til lørdag. På lørdag drar alle sammen unntatt pappaen til Stacy, for han skal være hundevakt :p, på baby shower til datteren til Todd. Når vi er ferdig der drar vi rett på et hotell, ved stranden tror jeg, hvor vi blir til mandag. Hele familien til Stacy skal være der, det blir nok gøy :-)

Klem fra meg♥

 

 

 

 

5 kommentarer

Unni Amundsen

03.09.2015 kl.08:17

Hei jenta mi:-)

Jeg synes du er flink jeg:-) Improviserer med middag til og med, det er veldig bra!

Så artig at du får være med på en amerikansk baby shower, da har du noe å sammenligne med om noen år når venninnene dine skal ha:-)

Det blir spennende å se karakterene dine på prøvene, en liten test på at du henger med. Det regner jeg med at du gjør:-)

Kos deg masse i helgen :-)

Glad i deg ruskesara:-)

klem mamma

Britt Amundsen

03.09.2015 kl.13:08

Så flink du er - klapp klapp

- Vet ikke hva mammaen din tenker om venninnene dine - det kan jo like godt være deg som får barn først :)

Kos deg i helgen - her er det regn i massevis!

Klemz

Maria Johnsen

03.09.2015 kl.13:35

Britt Amundsen: Hehe, kos dere masse i helgen dere også! Hils fra meg :-)

Kari Amundsen

04.09.2015 kl.17:25

Hei Maria

Kos deg, klem mormor

Maria Johnsen

04.09.2015 kl.22:40

Kari Amundsen: Tusen takk, mormor. Klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

hits