Søndag 30.08.15

Hei!

Jeg har hatt så mye lekser og prøver denne uken at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å oppdatere dere, men nå fikk jeg plutselig litt tid :-)

Etter jeg hadde snakket med familien min, og sagt gratulerer med konfirmasjonsdagen til broen min, dro Todd, Stacy og jeg ut for å hente Makayla. Hun var hos pappaen sin i helgen. Deretter dro vi til en stor butikk. Gigantisk! Jeg husker ikke helt hva butikken het, men det var en "villmarks butikk". Det var kanoer der, kajakker, båter, jaktutstyr, klær man bruker på jakt og i skogen, campingvogner, campingstoler, bål, møbler til å ha ute i hagen og på terrassen osv... Helge, du ville elsket den butikken ;-) De hadde til og med utstoppet dyr plassert over oss på veggene.

  
  
    

De hadde masse vannleker, og med vannleker så mener jeg forskjellig typer madrasser (wet willy´er) som du henger bakpå båten. Og vi har en sånn! Todd og Stacy har en båt og en "wet willy" til å henge bakpå... Jeg gleder meg sååå mye til å bruke den. Den madrassen vi har er det plass til to-tre personer :D

Når vi var ferdige i butikken gikk vi ut og spiste middag, denne gangen på "Chillis". Det var veldig god mat der, jeg bestilte taco :D Den var veldig god, men det var en sinnsykt sterk saus på den, så innen jeg var ferdig med å spise hadde jeg drukket opp hele glasset mitt, og det var stort! 5 dL kanskje?

 
Dere voksne vil sikkert bare riste på hodet :p Men på restauranten så var det en skjerm på hvert bord hvor det var forskjellige spill og quiz´er. Og når vi spiller eller tar en quiz så konkurrer vi mot noen andre i restauranten som spiller det samme spillet eller tar den samme quizen. Stacy og Todd har gjort det her mange ganger før og de er faktisk uslåelige, det er ingen, noen gang (hittil) som har klart å slå dem. Mens det er en litt annen historie med Makayla og meg :p

Makayla så en dyrebutikk like ved restauranten og hun ELSKER dyr, så vi gikk innom der før vi dro hjem igjen. Inne i dyrebutikken fikk vi lov til å holde kaniner, det var bare å "plukke" dem opp. Kaninene var hvite med røde øyne! Her i USA selger dem også iguaner og slanger som kjæledyr! Jeg tok ikke bilde av slangene, for jeg klarte så vidt å se på dem uten å få frysninger, men jeg tok et bilde av en iguan. Jeg synes de er ganske ekle de også, og jeg kunne ALDRI i verden tenkt meg å ha en sånn hjemme. Vi så faktisk et ungt par som kjøpte en når vi var der...

  
 

Her er Nemo, Marvin og Doris :p hahaha, vi hadde det faktisk ganske morsomt med det. Todd spurte til og med om vi ville ha dem :-) Marvin er forresten pappaen til Nemo, til dere som ikke visste det.
For ikke så lenge siden hadde vi en familie-lek og da spurte Todd meg: Hva er det verste du vet om?
Jeg svarte da snegler og Todd husket dette. Så når vi var i dyrebutikken så sa han: Stacy, kanskje de selger snegler her, skal vi kjøpe noen sånne?
Haha, jeg ble først helt stiv så Todd og Stacy holdte på å le seg hjel :p 
Meneee, puuh! Det solgte dem ikke :p

I morgen er det onsdag, og det er min tur til å lage middag igjen :-) Jeg har fått hjelp av farfar og har bestemt meg for å lage kyllingspyd :-)

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Britt Amundsen

02.09.2015 kl.23:53

Så deilig med litt opplevelser som er litt anderledes enn vi er vant til.

Regner ikke med at du er den ivrigste i frilufts-butikker.

Wet Willy - mange hyggelige minner strømmer på ⚓️😊. Husk redningsvest!

Har det gått bra på prøvene du har hatt? Hvordan går undervisninga - klarer du å få med deg alt?

Glad i deg lille venn💗

Maria Johnsen

03.09.2015 kl.01:05

Britt Amundsen: Det gikk bra på to av dem, men så fikk vi plutselig to prøver vi ikke visste om. Jeg svarte på alt, men vet ikke helt hvordan det gikk. Jeg prøver å sjekke karakterene mine nå, men jeg kommer ikke inn på nettsiden som de bruker. Mangler ssn (social security number).
Undervisningen går veldig bra, forstår hva dem sier. Det vanskeligste faget er psykologi, for der er det sa mange fremmedord.

Glad i deg, tante ?

Skriv en ny kommentar

hits