Treningsmotivasjon på topp!

Hei, alle sammen!

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Stacy jobber jo i AYA (Academic Year in America), det er organisasjonen jeg reiser med, og hun har enda to utvekslingsstudenter hun ikke har fått plassert enda. Dette er første gang i AYA sin historie at de ikke har fått utplassert alle studentene! Men uansett, så har henne kanskje funnet en familie som vil ta til seg en student og hun dro derfor til dem i dag for å snakke med dem og for sjekke at alt er som det skal. 

Todd og jeg ble dermed alene hjemme. Planen var at han skulle jobbe litt til på den ene bilen, vi har tre biler og to av de er ødelagt. Det kommer masse røyk opp av panseret når vi kjører.
Når han var ferdig dro vi først for å kjøpe en ting til bilen, også var planen å dra på et senter. Men bilen røyk for mye, det var noe med at den var for varm så han tørte ikke kjøre så langt, så vi dro hjem igjen og han brukte de delene han hadde kjøpt til å fikse litt mer på bilen. Og det funket!

Vi dro på shopping! Vi kjørte Jeep´en :D Jeg synes det er så morsomt og jeg ser nå fler og fler biler som kjører uten dører.


Håret mitt er over alt, hele tiden! Det blåser så sinnsykt mye, men det er jo ikke så rart da, når vi ikke har dører :p

Jeg fikk kjøpt treningstøy og er veldig fornøyd. Jeg gleder meg til å bruke det :-) Treningsmotivasjonen min er på topp, så jeg må bare fortsette med å trene, hvis ikke blir den motivasjonen fort borte!
Todd kjøpte forresten en liten body og noen andre småting for den ene datteren hans, Amber, har termin i november! Det er en liten gutt :-) Vi skal på baby-shower 5. september, det blir nok gøy, jeg er veldig spent!

Her er det jeg kjøpte av treningstøy: :D

 

Jeg gleder meg til i morgen, jeg håper alt ordner seg slik at jeg får vært med på konfirmasjonen til LILLEbroren min via Skype. Jeg er så lei meg for at jeg ikke har mulighet til å være der, men det er ikke så mye jeg får gjort akkurat nå. Det blir nok en helt super dag for han og jeg er så glad på hans vegne :-) Lillebror er plutselig ikke så liten lenger. 

Håper alle får en god natts søvn! God natt :-) 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits