Første skoledag!

Hei, dere! Det ble en litt sen oppdatering, men jeg var så opptatt i går! Rett etter skolen skypet jeg med mamma, så var det middag, jeg måtte skrive utstyrsliste til skolen og etter jeg hadde gjort det dro Todd og jeg ut for å kjøpe det jeg trengte :-)

Jeg våknet 06:30 for å gjøre meg klar, vi må gå til bussen 07:50 så jeg hadde veeldig god tid :D Bussen kom og plukket oss opp og kjørte oss til skolen, det tar ca 30 min. Skolebussen var selvfølgelig gul, og det er som du ser i filmene, et sete på hver side hvor det er plass til to stykker.
 
Skolen min er sinnsykt stor, det er ca 1800 elever. Vi har 8 forskjellige bygninger som vi bruker til undervisning og hver av disse bygningene har 20-30 rom. Bygningene er faktisk større enn andre etasjen på Bingsfoss ungdomsskole :o

  
 

Over ser dere et bilde av uteområdet ved kantina, det er mange bord også rett rundt hjørnet, men siden det er så varmt her prøver alle å få plass inne. Og siden det er så mange elever har vi lunsj på forskjellige tider. Jeg er i C-lunsjen, jeg spiser fra 12:30-13:00.
Timene på skolen varer bare i 50 min, og har vi fem minutter på oss til å rekke neste time, vi har skoleklokke som ringer når timene starter og slutter. Dette høres helt ok ut, men når du skal fra den ene siden av skolen og til den andre så er det faktisk veldig lite med fem minutter! Jeg har timer i forskjellige bygg hver eneste time!
Her i USA så har jeg de samme fagene hver dag og til samme tid...

Dere ser også bilde av gymsalen vår, det er her vi kommer til å ha gym, eller "Personal Fitness" som faget heter. Jeg har kjøpt uniform som jeg må bruke hver eneste gymtime, jeg kan bruke mitt eget tøy også, men t-skjorten må være grå og shortsen må være svart. Og det må være shorts og t-skjorte, ikke noe annet. Så da bestemte jeg meg for å kjøpe uniform. Da slipper jeg å risikere å ikke kunne gymme og i det hele tatt komme ut av garderoben fordi klærne mine blir sett på som upassende. Det står nemlig en dame i døra i jentegarderoben som "godkjenner" det vi har på. Og som dere ser så går t-skjorten vi får ned til albuene og shortsen går over knærne, og jeg har den minste størrelsen...

  

Jeg sa tidligere at jeg lagde en liste hvor jeg skrev hva jeg trengte av utstyr, jeg måtte faktisk lage seks forskjellige lister ettersom jeg har seks forskjellige fag på skolen. Todd ble med meg på butikken og før vi dro spurte han meg: Hvilken bil vil du kjøre? Jeg sa at jeg ville kjøre Jeep´en. Og da spurte han meg: Vil du kjøre med eller uten dører?
Jeg hørte ikke helt hva han sa, jeg hørte bare noe med dører så jeg bare: Hæ? Dører? 
- Ja, la meg vise deg...

Han tok AV dørene på bilen! Altså, vi kjørte uten dører. Det var faktisk ganske kult, og når vi var på vei hjem fra butikken så spurte han meg: Maria, vil du kjøre?
Det hadde faktisk vært veldig kult om jeg hadde sagt ja, min første kjøretur i USA i en Jeep UTEN dører, men jeg tørte ikke :p

Vi var på Target (butikken du fortalte meg om Mia :-)), Walmart og CVS. Bilde over er et bilde av alt jeg kjøpte og jeg mangler enda noe! Det er helt sykt hvor mye jeg må ha, i Norge trenger jeg bare skrivebok, blyant + penn og pc, her må jeg ha permer, skilleark, markerings-penner, fargeblyanter, teip, ark som lærerne kan bruke til å printe ut ting til meg på, løst skrivebok papir, Antibac, info-mapper og så mye mer! Fikk ikke plass til alt på bildet engang.

Jeg hadde en fin dag, snakket med folk i alle klassene og jeg tror og håper at dette året kommer til å bli bra. Vi har fått utdelt en bok hvor vi skal skrive ned lekser og der er det en kalender med alle dagene og alle ukene og jeg tror dette kommer til å gå fort, det er noe som skjer nesten hver uke!

 

God natt :-)

 

 

 

 

3 kommentarer

Unni Amundsen

26.08.2015 kl.08:26

Hei Jenta mi:-)

Det var veldig koselig å prate ordentlig med deg i igjen:-)

Og jeg ser og hører at du har det bra. Det gjør godt i et mamma hjerte. Jeg er sikker på at du kommer til å få et spennende år, og for deg kommer det helt sikkert til å gå fort. Regner med at du snart får deg noen venner og da går nok ettermiddagene fort også.

Kos deg videre jenta mi, du er veldig flink!

Stolt av deg:-)

26.08.2015 kl.18:34

Hei Maria!Veldig fint at vi som ikke er på alle sosiale medier også kan følge med deg. Det høres ut som du har det kjempe fint og at de tar godt vare på deg. Neste gang du får spørsmål om du vil kjøre så må du prøve. Lykke til på skolen. Klem fra Reidun

Maria Johnsen

27.08.2015 kl.02:52

Anonym: Hei Reidun. Tusen takk! Og ja, neste gang så skal jeg si ja :-) klem!

Skriv en ny kommentar

hits