Mitt første legebesøk i USA

:o :o
Endelig hjemme etter et FIRE TIMERS langt besøk hos legen her i Florida... Jeg har det helt fint, det har ikke skjedd noe med meg, men det var papirene mine som ikke var i orden. Eller, altså, de var i orden, men jeg måtte gjøre alt jeg allerede hadde gjort hjemme i Norge om igjen. Det vil da si, BOKSTAVELIG TALT, å skrive det som sto på de "norske papirene" over på de "amerikanske papirene". Jeg måtte jo selvfølgelig måle meg, veie meg, sjekke blodtrykk, ta en hørselstest, det var en lege som sjekket reflekser, ryggen min, magen min, skuldrene mine, beina mine, anklene mine, osv... Konklusjon: ikke gå med skjørt når du skal til legen... Jeg gjorde det, ikke lurt...

I tillegg til at jeg gikk i skjørt, noe som ikke var veldig smart, hadde jeg vann i veska. Korken på vannflaska klarte på en eller annen måte å lirke seg av, så der satt jeg da med en GIGANTISK vannflekk MIDT på skjørtet... "Heldigvis" var vi inne hos den ene legen akkurat da, så vi fikk tømt veska mi for vann og jeg fikk en pose til å ha telefonen min  i og det jeg ellers hadde i veska. Og det flaueste var egentlig at Todd og jeg ikke klarte å slutte å le. Han dro et par vitser i tillegg og da visste jeg nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Legen lo hun også altså, men ikke like mye som oss..
Dekket forresten vannflekken med veska, så ingen så den ;-) puuh!

  

Jeg måtte også ta to nye sprøyter, husker ikke helt hva de het. Men noe av det verste jeg vet er å ta sprøyter, og å da komme til legen "rolig som skjæra på tunet", å få vite at jeg må ta to nye sprøyter, to minutter før de setter de i armen min, er ikke kult... Men det gikk bra!

 
Rett etter vi var ferdig hos legen dro vi til Todd´s favoritt fast food restaurant og spiste ;-) Det er den beste sjokolademilkshaken jeg har smakt på lenge, virkelig.
I dag er det fredag, Todd lager middag, noe som betyr TACOO :D

Ha en fin kveld! klem fra meg

 

(PS: klarer ikke holde meg... Når jeg målte meg hos legen i dag sa henne: 5´4", ok? Jeg skjønner ingenting av det greiene der så jeg bare: jaja, det er greit. Men jeg har funnet ut nå, når jeg har kommet hjem og fått nett: Jeg er over 160 :D Og denne gangen jukset jeg ikke engang...)

 

4 kommentarer

Inger Haugland

21.08.2015 kl.23:04

Hihi

Så moro det er å følge med deg snuppa... tøff er du.. håper du slipper flere sprøyter nå..ikke noe moro med slike opplevelser. . Lykke til på skolen..Vi venter spent Glad i deg Klem fra Tante

Maria Johnsen

21.08.2015 kl.23:53

Inger Haugland: Jeg er veldig spent selv! Håper alt går bra :-) Glad i deg, klem! <3

Britt Amundsen

22.08.2015 kl.00:38

Hei 😀

- nå skremte du meg skikkelig. Trodde du var blitt akutt syk og derfor måtte til lege.

Jammen er du tøff 😊

Kanskje like greit å ta sprøyter på den måten?! Man slipper i hvertfall å grue seg.

Når det gjelder høyden.... Jeg er høyere enn deg 😂

Klem tante - den laveste

Maria Johnsen

23.08.2015 kl.03:44

Britt Amundsen: Ja, det er sant! Du slipper å grue deg... Hahaha, men når jeg kommer hjem igjen er jeg høyere enn deg ;-) håper jeg... klem fra Florida!

Skriv en ny kommentar

hits