Alene hjemme, for første gang!

Hei alle sammen!

I dag er det mandag og Stacy og Todd har begynt å jobbe igjen. Makayla og jeg er altså alene hjemme! :D
Dagen min startet med en joggetur! Tro det eller ei... Den ble ikke så lang da, ettersom jeg ikke kjenner nabolaget godt nok og alle husene her ser helt kliss like ut! Hadde ikke vi gått en kveldstur i går med alle hundene, sånn at jeg fikk sett meg litt rundt om i nabolaget, hadde jeg helt sikkert klart og rote meg bort i dag. Men det gjorde jeg ikke... Puuh!

I går var det søndag og søndag betyr at vi skal i kirken. Kirken ligger ca 10-15 minutter fra huset, så det er ikke veldig langt å kjøre. Jeg fikk ikke tatt bilde av selve kirken, for det glemte jeg, men det så ikke ut som en kirke i det hele tatt. Eller hvert fall ikke det jeg ser for meg når jeg hører ordet "kirke". Det var en én etasjes bygning, men arealet var veldig stort!
Inne i kirken der hvor vi satt var det kjempe mange stoler! Jeg vil sammenligne det med Marikollen kultursal bare enda større. Det var en stor scene der, masse instrumenter, en stor skjerm der hvor presten hadde PowerPoint´en sin og det kom også opp tekst til sangene de spilte og sang slik at vi kunne synge med! Det var kors på veggene, og det var det eneste jeg la merke til som de også har i en vanlig norsk kirke. 

Kirken var faktisk veldig gøy, det var akkurat sånn jeg håpet at det skulle være! Gospel! Alle amerikanerne er jo helt med, og det synes jeg er så gøy! Dette er noe helt annet enn kirken i Norge. Presten gikk ikke i den drakta vi er vant til, han gikk i helt vanlige klær! Skjorte og olabukse gikk han i.

                                 
                    

Presten var superflink til å få med seg alle som satt der til å faktisk følge med. Denne gangen snakket han om at vi mennesker går rundt å bærer på så mye unødvendig og at mange av oss gjør utrolig mye for én eller flere personer for å vise at det finnes snille mennesker her i denne verden, når vi vet at personen(e) aldri kommer til å gjøre eller gi noe tilbake. Det eneste som skjer er at vi prøver hardere for å i det hele tatt få et "takk, jeg setter pris på alt du gjør for meg", vi blir slitne og veien til suksess blir vanskeligere. Han illustrerte dette med å bære med seg kofferter opp på en stige. Jo flere kofferter, jo vanskeligere blir det.

 

I dag er Makayla og jeg alene hjemme. Vi har vært ute i bassenget med hundene og de er så søte! Hundene heter forresten Roxy, Katie og Bentley.
 
                                                                                     Her er dem alle sammen Roxy i vannet, Katie er den
                                                                                     svarte og Bentley er den med masse forskjellige farger
  
  

 

 

 

 

4 kommentarer

Unni Amundsen

18.08.2015 kl.08:53

Hei jenta mi:-)

ja, nå begynner det vel å normalisere seg litt hos deg også så hverdagen kan komme.

Var litt redd når du sa du skulle ut å løpe på ukjente trakter, godt du fant veien tilbake da:-) hi hi

Deilig med basseng i hagen. det trengs nok der:-)

Er hundene snille?

Kos dere videre alle sammen:-)

glad i deg <3

stooooooooooor klem fra mamma

Britt Amundsen

18.08.2015 kl.15:41

Takk igjen for fin lesning.

- stikker innom nesten hver dag for å se om du har skrevet noe 😊

Ola har hatt sin første skoledag i dag! Spennende og gøy!

Kos deg jenta mi!

Klem tante

Maria Johnsen

18.08.2015 kl.17:35

Britt Amundsen:
Håper alt gikk bra med Ola, så bilde av han på facebook og instagram :-) klem!

Maria Johnsen

18.08.2015 kl.17:38

Unni Amundsen:
Hei mamma :-) hehe, vi gikk en tur med hundene kvelden før så da løp jeg akkurat samme veien. Hundene er veldig snille, hører med én gang til og med :-)
Var på skolen i dag og valgte fag og leverte legepapirer, for det hadde dem tydeligvis ikke fått. Nå er det siste ferieuken min, grugleder meg til mandag :-)
Glad i deg <3 klem!

Skriv en ny kommentar

hits